22 mai

Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata.
RITUALURILE MUNAY-KI

Ritualurile sunt transmisii energetice, care se transmit la nivel vibrational, sub indrumarea si protectia fiintelor si a entitatilor de lumina. Sunt in numar de noua iar Alberto Villoldo, cel care a adus aceste ritualuri din jungla amazoniana in mijlocul civilizatiei Occidentale, le descrie in cartea sa: „Cele patru introspectii. Puterea, intelepciunea si harul Protectorilor Pamantului”,aparuta in Romania la Editura For You.

1. Primul ritual este ritualul vindecatorului, care va conecteaza la o linie de samani din trecut, ce vin sa va asiste in procesul de vindecare personala. Laika stiu ca avem cu totii un ajutor spiritual extraordinar la dispozitia noastra-iar aceste fiinte lucreaza asupra noastra in timpul somnului, pentru a vindeca ranile trecutului si ale stramosilor nostri.

2. Al doilea ritual consta in protectii instalate in Campul de Energie Luminoasa al fiecaruia. Cunoscute ca benzile puterii, acestea sunt cinci curele de lumina care reprezinta Pamantul, aerul, focul, apa si Lumina pura. Ele functioneaza ca niste filtre, dizolvand orice energii negative care va ies in cale, intr-unul dintre cele cinci elemente – astfel incat aceste energii sa va poata hrani, in loc sa va dauneze sau sa va imbolnaveasca. Intrucat aceste benzi de putere functioneaza intotdeauna, energiile negative ricoseaza de pe suprafata lor. Intr-o lume plina de frica, aceste benzi asigura o protectie esentiala.

3. Al treilea este ritualul armoniei, in care un Laika transmite sapte arhetipuri in chakrele voastre. In prima chakra, primiti arhetipul sarpelui; jaguarul merge in cea de-a doua; pasarea colibri in a treia, iar vulturul in a patra. Apoi, trei arhangheli intra in cele trei chakre superioare: Huascar, ingrijitorul lumii inferioare si al subconstientului, este transmis in gat (a cincea chakra); Quetzalcoatl, sarpele cu pene-zeu al Americii si ingrijitorul lumii mijlocii (lumea noastra in stare de trezie) – intra in a sasea chakra; iar Pachakuti – protectorul lumii superioare (supraconstientul nostru) si pastratorul timpului care va sa vina-intra in a saptea chakra.

Aceste arhetipuri sunt transmise in centri energetici ca seminte. Aceste seminte sunt germinate cu foc, asa ca va trebui sa efectuati un numar de meditatii ale focului, pentru a le trezi si a le face sa creasca. Dupa aceea, semintele ajuta la arderea malului psihic care s-a adunat in chakre, astfel incat ele sa poata straluci cu Lumina lor originara, pe masura ce dobanditi un corp de curcubeu. Aceasta practica va ajuta sa va lepadati de trecut, asa cum un sarpe se leapada de pielea lui.

4. Urmatorul este ritualul clarvazatorului, care este efectuat prin extinderea caii de Lumina, intre cortexul vizual din spatele capului si chakrele celui de-al treilea ochi si cea a inimii. Aceasta practica trezeste abilitatea de a percepe lumea invizibila. In timp, veti incepe sa percepeti lumea de energie din jurul vostru.

5. Al cincilea este ritualul Pastratorilor Zilei. Protectorii zilei erau maestrii altarelor de piatra antice, gasite in locuri sacre de prin lume- de la Stonehenge la Machu Picchu. Pastratorul zilei poate sa acceseze puterea acestor altare, pentru a vindeca si a aduce echilibru in lume. Acest ritual este o transmisie energetica, ce va conecteaza la o linie de maestri samani din trecut.
Potrivit intelepciunii populare, Protectorii zilei roaga soarele sa rasara in fiecare dimineata si sa apuna in fiecare seara, pentru a se asigura ca oamenii sunt in armonie cu Mama Pamant si sa onoreze caile femininului. Protectorii zilei erau moasele care aveau grija de nasteri si de morti, dar erau si specialisti in plante. Ei erau bine informati despre felul de a fi al Pamantului feminin. Acest ritual va ajuta sa incepeti sa vindecati partea voastra interioara feminina, sa pasiti dincolo de frica si sa practicati pacea.

6. Ritualul Pastratorilor intelepciunii. Traditiile populare spun ca intelepciunea straveche salasluieste in muntii inalti. Aceste varfuri acoperite de gheata din Anzi erau respectate ca locuri de putere. Ca si alti munti din lume-de la Muntele Sinai, la Muntele Fuji si la Muntele Olimp-ei au fost onorati ca zone unde umanul intalneste Divinul. Linia Pastratorilor Intelepciunii contine vraci, barbati si femei, care au infrant moartea si au pasit in afara timpului. Sarcina Pastratorilor Intelepciunii este sa protejeze invataturile medicale si sa le impartaseasca cu altii, atunci cand este cazul-deci acest ritual va va ajuta sa iesiti din timp si sa simtiti gustul infinitului.

7. Al saptelea este Ritualul Pastratorilor Pamantului. El va conecteaza la o serie de arhangheli care sunt pazitorii galaxiei noastre, despre care se stie ca au forma umana si sunt la fel de inalti ca si copacii. Protectorii Pamantului, care sunt administratorii intregii vieti de pe Pamant, sunt sub protectia directa a acestor arhangheli si pot invoca puterea lor oricand au nevoie, pentru a aduce vindecare si echilibru in oricare situatie. Ritualul Pastratorilor pamantului va ajuta sa invatati caile profetului si sa visati lumea intru fiintare.

8. Ritualul pastratorilor stelelor. Acest ritual va fixeaza in siguranta, in perioada de dupa marea schimbare, care se spune ca va avea loc in preajma anului 2012. Potrivit cunostintelor populare, cand primiti acest ritual, corpul vostru fizic incepe sa evolueze in cel al lui Homo Luminous – procesul de imbatranire este incetinit si deveniti rezistenti la bolile care va afectau candva.

Dupa ce veti primi aceste ritualuri, veti vedea ca nu mai procesati evenimentele la nivelul sarpelui. Puteti procesa o raceala la nivel energetic si sa scapati de ea intr-o zi sau doua in loc de o saptamana. Veti trai si procesa evenimentele din viata voastra la nivelul pasarii colibri si al vulturului. Cand veti primi aceste ritualuri, veti dobandi calitatea de administrator al timpului care va sa vina si al tuturor generatiilor viitorului.

9. Ritualul Creatorului. Cand il primiti pe acesta, va treziti Lumina dumnezeiasca din interior si primiti sarcina de a administra intreaga Creatie – de la cel mai mic graunte de nisip, pana la cele mai mari aglomerari de galaxii din univers. Acest ritual nu a mai fost disponibil pana acum, pe Planeta. Desi exista oameni care au atins acest nivel de initiere si si-au trezit constiinta Hristica sau Buddhica, pana nu demult nu era posibil sa o transmiti si altora. Asa ca, daca transmiterea de la Spirit la om s-a intamplat ocazional, transmiterea de la om la om era imposibila pana acum.

Beneficiile acestui curs:

– Reprogramarea corpului de lumina, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferit
• – Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
• – Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia
• – Regasirea misiunii personale cu care am fost de acord inainte sa venim pe Pamant.

autor: Mihaela Vasile

Videoclip Munay Ki (Romana)

Va astept cu mare drag sa plantam impreuna semintele de aur ale luminii, ale evolutiei, ale curatarii si vindecarii sufletului.

Carmen Ion
carmen.ion7@yahoo.com
telefon: 0746 023 123

Un răspuns to “”

  1. Anca la 8:42 pm #

    Aceste ritualuri sunt minunate,permiteti ca lumina din voi sa creasca,talentele voastre sa se inmulteasca si tezaurul iubirii sa infloreasca !!!

    Alegeti cu inima si permiteti schimbarii sa intre in viata voastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: