Transmiterea ritualurilor

22 mai

KARPAYS – transmiterea ritualurilor

Karpay (ritualurile) planteaza samanta cunoasterii, samanta laui Pachacuti, in corpul luminos al receptorului. Depinde de fiecare persoana sa ude si sa aiba grija de samanta astfel incat ea sa creasca si sa infloreasca. Ritualurile reprezinta o transmitere a potentialului; atunci trebuie sa devii disponibil pentru destin.
Karpays conecteaza o persoana la o linie ancestrala de cunoastere si putere care nu poate fi accesata de catre individ.
In cele din urma, aceasta putere poate oferi impulsul de a face un salt in corpul unui incas, a unui luminos, care este conectat direct cu stelele, soarele incas al cosmologiei. Populatia Q’ero considera ca portile dintre lumi se deschid din nou. Gaurile temporale prin care putem trece inainte si inapoi, unde ne putem explora propriile capacitati omenesti. Recastigarea naturii noastre luminoase este o posibilitate astazi pentru ceu care indraznesc sa faca acest salt.
Antrenamentul pastratorilor Pamintului are o componenta energetica, o serie de initieri care ne ajuta sa ne dezvoltam o noua arhitectura a campului nostru energetic luminos. Ritualurile ancoreaza fiecare dintre jonctiunile critice in procesul devenirii Homo Luminosus. Aceste ritualuri reprezinta suma acordajelor care trec prin noi pe masura ce trecem de la corpul uman la corpul ingerilor.
Aceste ritualuri au fost date pentru intaia oara invatatorilor ancestrali de catre fiinte angelice , iar acum sunt transmise de la profesor la student. Atunci cand un Pastrator al Pamantului face cadou Munay-Ki-ul unui student, este legatura cu fiintele luminoase care se transmite pe sine, care trece din capul maestrului la student pe masura ce se apropie unul de altul si isi ating fruntile. Pentru a transfera aceasta informatie energetica, Pastratorul Pamantul tine deschis pur si simplu spatiul sacru si inglobeaza vibratia nivelului pe care doreste sa il transmita. Deoarece nu poti trece prin aceste initieri de unul singur, odata ce le primesti, ritualurile sunt ale tale ca sa le transmiti altora asa cum doresti.
Fiecare dintre noi are o „bula” de energie sau Poqpo, care ne inconjoara, care se inatinde din varsul capului pana sub talpi, incluzant o mica parte a pamantului care se afla sub noi. Bulele noastre sunt umplute cu energia pe care o atragem, o creem si careia ii permitem sa intre in spatiul nostru personal. Spiritualitatea din Anzi nu interpreteaza intamplarile, sentimentele sau energiile ca fiind bune / rele sau pozitive / negative. Ceea ce este perceput este fie „energie usoara” (Sami), fie „energie grea” (Hucha).
Multe dintre practici si ceremonii sunt centrate pe invatarea umplerii bulelor cu Sami din tinuturile mai inalte si eliberarea lui Hucha in tinuturile joase. Odata ce o persoana este initiata ina ceasta lucrare si are capacitatea de a-si umple bulele cu energie usoara, ei sunt de asemenea „obligati” sa ii ajute pe altii sa se elibereze de energia Hucha.

CELE NOUA RITUALURI
RITUALURILE FUNDAMENTALE
Ritualul vindecatorului – te conecteaza la o linie de fiinte luminoase; trezeste vindecatorul din tine.
Banda de putere
Se tes cinci benzi de putere in corpul energetic luminos pentru protectie.
Ritualul armoniei
Transmiterea celor sapte arhetipuri in chakre.
Ajuta la combustia namolului psihic , astfel chakrele vor straluci in lumina lor initiala pentru ca primesti un corp de curcubeu.

Ritualul vazatorului
Sunt instalate cai extracerebrale de lumina care conecteaza cortexul vizual cu cel de-al treilea si cu chakra inimii. Aceasta iti trezeste capacitatea de a percepe lumea invizibila a energiei si spiritului.

Ritualurile vibratiei ingerilor si arhanghelilor
Ritualul Pastratorului Zilei – conecteaza la o linie de maestri vindecatori din trecut. Acest ritual te ajuta sa iti vindeci femininul interior, sa treci dincolo de teama si sa practici pacea.

Ritualul pastratorului intelepciunii – conecteaza la o linie de fiinte luminoase din trecut si din viitor. Acest ritual te va ajuta sa incepi sa iti vindeci masculinul interior, sa pasesti in afara timpului, sa devii adancit in invataturile medicale si sa gusti infinitatea.
Ritualul Pastratorului Pamantului – conecteaza la o linie de arhangheli care sunt gardienii acestei galaxii. Te ajuta sa inveti caile vazatorului si sa visezi lumea intru fiintare.
Ritualul pastratorului stelelor
Acest ritual te ancoreaza in siguranta in timpul de dupa marea schimbare; corpul fizic incepe sa evolueze in Homo Luminous.
Ritualul Creatorului
Trezeste lumina Creatoare din interior si iti da sentimentul de „administrare” a intregii creatii, de la cel mai mic firicel de nisip pana la cel mai mare cluster de galaxii din univers.

Alberto Villoldo a subliniat de nenumarate ori ca atunci cand iti unesti viziunea cu intentia, universul va conspira cu tine in mod ACTIV. „Miracolele se petrec atunci cand lucrezi in domeniul sacrului”.

SURSELE RITUALURILOR MUNAY-KI
Ritualurile de trecere si de initiere sunt practicate de mii de ani de toate popoarele Pamantului. Ritualurile Munay Ki au la baza practicile de initiere ale samanilor incasi si pre-incasi din Anzi si de pe Amazon.
Ritualul Vindecatorului este cunoscut ca si „Binecuvantarea lui Hampe” si vine de la popoarele Q’ero de pe muntii inalti.
Benzile de putere au fost transmise de catre Juan Victor Nuñez del Prado, un prieten si coleg, al carui tata a fost unul dintre primii descoperitori ai natiunii Q’ero.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: